IDEAL DM – Herceg Novi, MAGIAL D.O.O. Herceg Novi
PVC stolarija

PVC stolarija

Gealan

Gealan – Partner IDEAL DM-a

Svojim iskorakom na tržište naše regije GEALAN je u kratko vrijeme zauzeo svoje mjesto i postao jedan od tri vodeća proizvođača vrhunskih savremenih sistema za izradu građevinske stolarije u Acryl color bojama i drvodekorima. Profili su 6. komorni i odlikuju se izuzetnom toplotnom i zvučnom izolacijom i protivprovalnom zaštitom.
Acrycolor prozore je bez posebne njege izuzetno lako održavati. Ne ljušte se,ne pucaju i naknadno ne bojaju pa samim tim nema dodatnih troskova oko održavanja.Prepoznatljivi su po svojoj punoj boji a standardni program obuhvata 10 modernih boja.
Prozori u drvodekoru posjeduju osobine modernog prozora od PVC-a i istovremeno dekorativan uticaj na drvo.

Acrylcolor – očaravajuće boje

Prozorski profili u boji naglašavaju izgled fasade.Zgrade tako postaju atraktivni objekti koji privlače poglede i postaju prepoznatljive.Prozori kao dio fasade su izloženi sunčevim zracima,atmosferskim uticajima i mehaničkom djelovanju.U tom segmentu dolazi do izražaja činjenica da nije svaki profil u boji profil u boji.Prozori od acrylcolor profila su sa unutrašnje strane bijeli PVC profil,a sa spoljne Acryl u boji.To čini profile otporne na atmosferske uticaje kao što su sunce,vjetar,kiša,mraz i temperaturne oscilacije.

Drvodekor – plemeniti ukras

Onaj ko prilikom oblikovanja fasade polaže vrijednost na prirodni izgled a istovremeno se ne želi odreći prednosti moderne tehnike prozora,ima dobru alternativu: prozori od umjetnih materijala u optici dekor drveta.Oni se preporučuju kao klasični element stila pri renoviranju starih zgrada a isto tako i za oblikovanje specifično za pojedine regije.Prozorima od dekor drveta i zahtjevna arhitektura će dobiti svoju posebnu estetiku.Po želji postoje prozori s dekorom drveta firme GEALAN i u izvodjenju obostranog foliranja.Stoga se iz optičkih razloga koriste profili od umjetnih materijala koji su obojeni u smeđu boju.Tako se i kod otvorenog prozora pokazuje prirodni izgled,a dekorativni dojam drveta se dodatno naglašava.

Gealan serifikat

Gealan ISO sertifikat